Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiaires in Doesburg

Plaatsingsdatum 27-02-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Doesburg Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 0 - 38 Salaris Stagevergoeding

Stage lopen bij Only for Men? Gewoon doen!

 

Only for Men is dé herenmodewinkel voor de ‘Mannen van Nederland’. In de 15 winkels en webshop vind je alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one stop-shop waarin naast een omvangrijke collectie in casual, jeans en kostuums ook aandacht is voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Je vindt hier topmerken als: Tommy Hilfiger, Pierre Cardin, Scotch & Soda en Blue Industry. Op de jeansafdeling zijn PME Legend, Diesel en Replay te vinden. Ook voor de schoenen van Greve, Giorgio, Blackstone en Nubbik slaag je bij Only for Men.

In februari 2013 opende Only for Men een eerste superstore in Doesburg. Een indrukwekkende belevingswereld van 1350 m2 voor de moderne man, waar hij kan winkelen maar ook gewoon even kan genieten en relaxen. Met onder meer prachtige shop-in-shops van de mooiste merken in casual, jeans en kostuums, een coupeur, een coffeebar, een kapper en natuurlijk elke maand de beste aanbiedingen, activiteiten en gimmicks.

Met deze superstore zullen we de visie en creativiteit van Only for Men perfect tot uiting kunnen brengen en een statement maken in de markt!

Wij zijn op zoek naar:

STAGIAIRES VERKOOP (BOL)
Met deze stage maak je kennis met de veelzijdigheid van onze organisatie. In het filiaal maak je onderdeel uit van het verkoopteam en doe je praktijkervaring op met alle verschillende onderdelen van je studie. Hierbij is er aandacht voor alle schakels in de verkoopketen die leiden tot een succesvolle verkoop. Wij zijn op zoek naar jonge mensen met een uitstekend gevoel voor service en klantgerichtheid, goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.

STAGIAIR(E) EVENTS (BOL)

We zoeken een energieke en enthousiaste persoonlijkheid met passie voor het entertainment vak, die van organiseren en verkopen een kunst weet te maken. Een duizendpoot die alle voorkomende werkzaamheden met beide handen aanpakt en tot een succes maakt. In deze stage ben je dagelijks volop bezig met het voorbereiden van evenementen en het effectief onderhouden van contacten met evenementenorganisaties.

 

Ben jij klaar voor één van deze uitdagingen? Solliciteer dan direct.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden stage Doesburg herenmode eventmanagement verkoop

Contactgegevens

Contactpersoon Merit Brandt

Vestigingsplaats

Solliciteer