Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiaires in Doesburg

Plaatsingsdatum 08-01-2018 Functiecategorie Commercieel - Detailhandel
Standplaats Doesburg Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 0 - 38 Salaris Stagevergoeding

Stage lopen bij Only for Men? Gewoon doen!

 

Only for Men groeit ontzettend hard. Zo hard dat we wel nieuwe talenten kunnen gebruiken! Only for Men is al twee keer op rij tot de beste herenmodeketen, inclusief de webshop, van Nederland verkozen. Wij zitten vol met ideeën, maar zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Begint jouw hart sneller te kloppen en wil je werken bij één van de leukste bedrijven van Nederland? Dan ben je hier op het juiste adres.

In februari 2013 opende Only for Men een eerste superstore in Doesburg. Een indrukwekkende belevingswereld van 1350 m2 voor de moderne man, waar hij kan winkelen maar ook gewoon even kan genieten en relaxen. Met onder meer prachtige shop-in-shops van de mooiste merken in casual, jeans en kostuums, een coupeur, een coffeebar, een kapper en natuurlijk elke maand de beste aanbiedingen, activiteiten en gimmicks.

Met deze superstore zullen we de visie en creativiteit van Only for Men perfect tot uiting kunnen brengen en een statement maken in de markt!

Wij zijn op zoek naar:

STAGIAIRES VERKOOP (BOL)
Met deze stage maak je kennis met de veelzijdigheid van onze organisatie. In het filiaal maak
je onderdeel uit van het verkoopteam en doe je praktijkervaring op met alle verschillende onderdelen van je studie. Hierbij is er aandacht voor alle schakels in de verkoopketen die leiden tot een succesvolle verkoop. Wij zijn op zoek naar jonge mensen met een uitstekend gevoel voor service en klantgerichtheid, goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.

STAGIAIR(E) EVENTS (BOL)

We zoeken een energieke en enthousiaste persoonlijkheid met passie voor het entertainment vak, die van organiseren en verkopen een kunst weet te maken. Een duizendpoot die alle voorkomende werkzaamheden met beide handen aanpakt en tot een succes maakt. In deze stage ben je dagelijks volop bezig met het voorbereiden van evenementen en het effectief onderhouden van contacten met evenementenorganisaties.

 

STAGIAIR(E) VISUAL MERCHANDISING (BOL)

We zoeken een enthousiaste, creatieve persoonlijkheid. Je hebt een uitstekend oog voor vakverzorging, etaleren en aankleden van paspoppen. In deze stage ben je dagelijks bezig met optimaliseren van het winkelbeeld volgens ons concept.

 

Ben jij klaar voor één van deze uitdagingen? Solliciteer dan direct.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Detailhandel
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden stage Doesburg herenmode eventmanagement visual merchandising verkoop

Contactgegevens

Contactpersoon Merit Brandt

Vestigingsplaats

Solliciteer