Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair(e) E-commerce/Online Marketing

Plaatsingsdatum 10-04-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Geldermalsen Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 - 38 Salaris Stagevergoeding
Stage lopen bij Only for Men? Gewoon doen!

Only for Men is dé herenmodewinkel voor de ‘Mannen van Nederland’. In de 15 winkels en webshop vind je alles op het gebied van fashion, lifestyle en meer. Een one stop-shop waarin naast een omvangrijke collectie in casual, jeans en kostuums ook aandacht is voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. We maken ons bovendien op allerlei manieren sterk voor de ‘Mannen van Nederland’. Dat bewijzen we onder andere met onze mannelijke openingstijden, de spectaculaire events en scherpe acties.

Functieomschrijving:
Zoek jij een uitdagende stageplek in de retail met een focus op e-commerce en online marketing? Dan ben je bij Only for Men aan het juiste adres!
Voor ons hoofdkantoor in Geldermalsen zijn wij op zoek naar een leergierige en enthousiaste Stagiair(e) E-commerce/Online Marketing.

Als stagiair(e) e-commerce/online marketing ondersteun je ons webshop team in hun werkzaamheden en zal je van dichtbij meemaken hoe je een webshop runt. Met jouw commerciële inzicht signaleer je kansen voor optimalisatie en draag je op die manier bij aan het verhogen van de online omzet. Je houd je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden:

Marketplaces
Je beheert, analyseert en optimaliseert de presentatie van onze producten op externe marketplaces, zoals Amazon en To Be Dressed. Je zorgt ervoor dat de juiste productinformatie aanwezig is en dat deze binnen de specificaties van de marketplace aangeleverd worden. Hiernaast stel je de juiste filters in en beheer je de verkoopprijzen om het productaanbod per marketplace zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag.

Online merchandising
Je zorgt ervoor dat onze websitebezoekers altijd het meest relevante productaanbod te zien krijgen door de juiste producten op de juiste locaties binnen onze webshop te tonen. Hierbij houd je rekening met zaken als omloopsnelheid, beschikbare voorraad, historische verkoopcijfers, marge en lopende marketinguitingen. Zo zorg je ervoor dat de verkoopkansen gemaximaliseerd worden en verhoog je de conversie op de webshop.

Data analyse
Je analyseert de resultaten van nieuwe functionaliteiten op de website, online marketing uitingen, bezoekersgedrag en de verkoopresultaten. Je signaleert knelpunten en mogelijkheden tot optimalisatie en maakt voorstellen voor de implementatie van verbeteringen.

Wij vragen:
• Je volgt een hbo-opleiding richting (online) Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar;
• Je hebt affiniteit met e-commerce en online marketing (ervaring is een pré);
• Je bent leergierig, pro-actief en resultaatgericht;
• Je bent analytisch en commercieel ingesteld;
• Goede kennis van Excel, HTML en Google Analytics is een pré;
• Je bent 5 dagen per week beschikbaar.

Wij bieden:
• Een meewerkstage van minimaal 5 maanden;
• De mogelijkheid om een stageopdracht uit te voeren;
• Een jong en enthousiast team binnen een dynamische organisatie;
• Veel vrijheid en mogelijkheden voor eigen inbreng;
• Een passende stagevergoeding;
• Personeelskorting.

Laat zien wat je kunt! Heb jij de interesse en de drive in deze functie, solliciteer dan direct!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Stage Online Marketing e-commerce communicatie retail Online merchandising hbo commerciƫle economie Excel meewerkstage Geldermalsen Only for Men stagiair(e)

Contactgegevens

Contactpersoon Merit Brandt

Vestigingsplaats

Solliciteer